De initialen BS in de bedrijfsnaam BS Administratie staan voor Betty Sikkema. BS Administratie biedt aan het Midden- en Kleinbedrijf, ZZP-ers en Particulieren een volwaardig dienstenpakket op het gebied van Administratieve en Fiscale Dienstverlening en Personeel & Organisatie.

BS Administratie heeft een bijzondere affiniteit én de nodige ervaring met bedrijven en organisaties op het gebied van de Kynologie (rasverenigingen, Kynologenclubs, hondenscholen, etc.). Waar deze affiniteit vandaan komt zal u duidelijk worden wanneer u een kijkje neemt op de andere website van Betty Sikkema: BS Sennenhonden.

Cliënten van BS Administratie die beschikken over een e-mailadres ontvangen automatisch de benodigde gegevens om in te kunnen loggen op de website, waarna zij niet alleen toegang krijgen tot een cliëntspecifiek gedeelte van de website, maar ook een abonnement kunnen nemen op één van de Nieuwsbrieven van BS Administratie.
(NB: Dit onderdeel van de website is tijdelijk buiten gebruik)

Deze website beoogt geen volledige informatie te geven, maar dient slechts als eerste kennismaking met BS Administratie en haar werkzaamheden. Wilt u naar aanleiding van de informatie op deze website reageren, of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die BS Administratie u kan bieden middels haar werkzaamheden, ga dan naar het onderdeel Contact in de menubalk bovenaan deze pagina. Hier vindt u een Contact-formulier en alle gegevens om op de door u gewenste manier contact op te nemen met BS Administratie.

Graag tot ziens!


BS ADMINISTRATIE
Betty Sikkema

 

De pagina die u zocht werd helaas niet gevonden. Mogelijke oorzaken:

  • Heeft u het adres van de pagina zelf ingetypt in uw browser, dan bevat deze wellicht een typefout
  • Heeft u een bestaande link gevolgd om hier te komen, dan is deze niet langer geldig

Wat kunt u nu het beste doen?

  • Ga terug naar de vorige pagina met de terug-knop van uw browser
  • Gebruik de zoekfunctie in het hoofdmenu om de door u gewenste pagina te zoeken

Lukt het niet om te vinden wat u zoekt, stel dan uw vraag via het contactformulier.

 

Via de menu-opties in dit onderdeel kunnen beheerders zich aan- en afmelden op deze website en hun gebruikersprofiel bekijken en beheren. In een later stadium zullen deze opties ook beschikbaar komen voor cliënten.

 

Uw bezoek aan deze website wordt bijgehouden door middel van cookies. Deze informatie wordt via de website verzameld en gebruikt om de site gebruiksvriendelijker te maken. De gegevens worden niet onherleidbaar danwel herleidbaar tot individuele computers aan andere partijen verschaft. U kunt uw browser zo instellen dat u geen cookies meer ontvangt. In dat geval kunnen wij niet garanderen dat alle diensten en functionaliteiten van deze website op een juiste manier werken.