De initialen BS in de website www.bsadministratie.nl staan voor Betty Sikkema. Via deze website biedt Biqqelz aan het Midden- en Kleinbedrijf, ZZP-ers en Particulieren een volwaardig dienstenpakket op het gebied van Administratieve en Fiscale Dienstverlening en Personeel & Organisatie.

Biqqelz heeft een bijzondere affiniteit én de nodige ervaring met bedrijven en organisaties op het gebied van de Kynologie (rasverenigingen, Kynologenclubs, hondenscholen, etc.). Waar deze affiniteit vandaan komt zal u duidelijk worden wanneer u een kijkje neemt op één van de andere websites van Betty Sikkema: www.bssennenhonden.nl.

Cliënten van Biqqelz die beschikken over een e-mailadres ontvangen automatisch de benodigde gegevens om in te kunnen loggen op de website, waarna zij niet alleen toegang krijgen tot een cliëntspecifiek gedeelte van de website, maar ook een abonnement kunnen nemen op één van de Nieuwsbrieven van Biqqelz.
(NB: Dit onderdeel van de website is tijdelijk buiten gebruik)

Deze website beoogt geen volledige informatie te geven, maar dient slechts als eerste kennismaking met Biqqelz en haar werkzaamheden. Wilt u naar aanleiding van de informatie op deze website reageren, of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Biqqelz u kan bieden middels haar werkzaamheden, ga dan naar het onderdeel Contact in de menubalk bovenaan deze pagina. Hier vindt u een Contact-formulier en alle gegevens om op de door u gewenste manier contact op te nemen met Biqqelz.

Graag tot ziens!


Biqqelz
Betty Sikkema